“Uit jezelf en verander de wereld!”

“Ugh”, dacht ik bij mijzelf toen ik voor de eerste keer deze woorden hoorde. Op het podium voor mij stond een motivatiespreker die vol overtuiging verklaarde dat iedereen een impact op de wereld kon hebben…

Als we simpelweg ons idee of verhaal zouden presenteren aan anderen.

Helaas is de realiteit anders voor de meeste onder ons. Zelfs een slagveld voor sommigen. Zo worden er nog iedere dag mensen met goede ideeën of inhoudelijke kennis weggewuifd door degene met wie zij hun verhaal delen.

Zonde! Want veel van deze verstoten of verzwegen ideeën en verhalen hebben de potentie om een positieve impact op de wereld te hebben.

Ook jouw verhaal mag er zijn!

Ongetwijfeld heb ook jij toffe ideeën en verhalen die anderen kunnen inspireren om het goede te doen of hen helpen hun doelen te behalen. En ongetwijfeld dat je jouw redenen hebt om dit zoveel mogelijk te vermijden.

Zo is het niet ongebruikelijk dat:

  • je jezelf niet gehoord voelt;
  • anderen jouw verhaal niet lijken te snappen;
  • of je simpelweg een angst hebt om voor een groep te staan.

Presenteren is niet moeilijk

Maar wist je dat presenteren eigenlijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. En dat je met de juiste mindset en technieken jouw idee of verhaal met minder moeite dan ooit te voren over de bühne kunt krijgen.

Jazeker! Ook jij kunt een impact maken als je bereid bent om dit te willen leren!

MusCon helpt graag!

MusCon helpt jou graag met het opzetten van jouw verhaal! Een verhaal dat inspireert, vermaakt en dat aanslaat bij jouw publiek.

Dit betekent dat wij samen verder gaan kijken dan enkel het leuk overbrengen van jouw idee of verhaal. Er zijn namelijk genoeg sprekers die bewijzen dat je zonder het perfecte overkomen toch mensen kunt overtuigen.

Het is om deze reden dat bij MusCon de focus ligt in het overbrengen van een effectief verhaal, in plaats van enkel een mooi verhaal. Een aanpak die is samengevat in een prachtig stappenplan en waar ik je graag in meeneem.

Hoe dan?

Bij MusCon kun je op verschillende manieren jouw presentatievaardigheden versterken. Zo kun je bij MusCon terecht voor training, coaching of incompany-trajecten. En is er zelfs de mogelijkheid om op maat projecten op te pakken.

Nieuwsgierig?

Sta jij ook te popelen om je idee of verhaal goed over te brengen? Wacht dan niet langer! Begin vandaag nog met het nemen van de eerste stap. Schrijf je in voor een cursus, meld je aan voor coaching of bekijk de mogelijkheden voor een incompany. Kortom:

“Leer jezelf uiten en verander de wereld!”